20mm PAKSUT KERAAMISET LAATAT YHDISTETTYNÄ FEMOX ASENNUSJÄRJESTELMÄÄN

Terassilaatamme soveltuvat erinomaisesti ulkokäyttöön ja kestävät sekä suomen talvet että kovaa käyttöä. Laatat soveltuvat sekä ulkoterasseihin ja uimaltojen ympärille että kaupunkien ulkotiloihinja ostoskeskusten materiaaliksi tai puistojen käytäväille. Ne kestävät jopa autoilua. Laatat ovat helppohoitoisia ja kestävÄt ikuisesti. Laatamme löytyvät kauniissa luonnon väreissä kuten terracotta, luonnonkivi, marmori ja puun väri.
TERASSILAATAT
Stacks Image 201
Nämä laatat soveltuvat erinomaisesti ulko käyttöön, esim terasseille tai uima altaan reunalle. Värivaihtoehtoina mm marmorinvalkoinen, kivenharmaa ja terrakotta.
Stacks Image 205
Laatat voidaan asentaa Femox järjestelmällä jolloin terassin alla voi vapaasti kulkea sähkö ja vesiputkia. Järjestelmä mahdollistaa myös sen että vesi valuu laattojen välistä piilokaatoihin.
Stacks Image 203
Julkiset tilat. Kestävyyden ja tyylikkyyden ansiosta laatat soveltuvat hyvin erilaisiin julkisiin tiloihin; bulevardit, sisäpihat, kauppakeskukset ym. Terassilaattojemme pinnat on säänkestävät, helpot pitää puhtaana eikä ole liukas.